|
![]() ![]() |
17 03 2005, 18:01
|
|
|
Guru ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: ZevZek
ZevZek No: 4141
|
Zevzeklere ozel degildir.Herkese aciktir.
Bizim bir arkadasin msn adresini bildik aliskanlikla com diye ekleyivermisim. Beril: viruslu bey merhaba Beril: angelus73@ho: pardon? Beril: viruslu oluyorsunuz degilmi? angelus73@ho: i am sorry i only speak english Beril: filanca ile gorusmuyormuyum Beril: turkce lutfen turkce Beril: angelus73@ho: what language is that? Beril: papuayenigine Beril: oldu mu? Beril: angelus73@ho: 29 Beril: ulan yanlis adres mi ekledik Beril: Beril: berili taninmi hemserim aluuu Beril: angelus73@ho: speak english angelus73@ho: please Beril: benturkceden baska bilmem Beril: aloo Beril: Beril: ben okumadi Beril: bilmez Beril: hakkariden baglaniyom ben Bu konu beril tarafından düzenlendi: 17 03 2005, 18:02 |
|
|
|
17 03 2005, 18:13
|
|||
|
Panda luce dell'era ![]() Grup: ZevZek Admin
ZevZek No: 1866
|
papuayenigine = yasin kac bir dil bi insan ogrenmek lazim tabi |
||
|
|
|||
17 03 2005, 18:15
|
|||
|
Sevisgen ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Yasaklı
ZevZek No: 5599
|
burada ölüyodum gülmekten |
||
|
|
|||
17 03 2005, 18:16
|
|||
|
Genç ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: ZevZek
ZevZek No: 6561
|
Eleman da niye soruyosa. Kurs mu alcak 2 dakkada |
||
|
|
|||
17 03 2005, 18:21
|
|
|
|
EnGin & ELIF: kitap cikiyo benim bu arada haber
veriyimde Gri: ne yapalim? Spy Break!..: az önce yahoo messengerde laf atip kaçtim zaten Istanbul'u o: mayista gelince kitabini alir, imzalatirim sana da EnGin & ELIF: Spy Break!..: ooo abik adi ne kitabin Sinan: Engin hangi yayinevi? Spy Break!..: deli raporu izni ile seviyorum mu EnGin & ELIF: kitabin adi "tam 12 'den" Spy Break!..: o ne la Spy Break!..: içinde hikayeler mi var EnGin & ELIF: morg yayinliacak insalla Spy Break!..: vayyy be aramizda bir aydin var Spy Break!..: Gri: hayirlisi olsun EnGin & ELIF: hikaye deil EnGin & ELIF: sadece siir babindan ince ufak seler EnGin & ELIF: Spy Break!..: biliris canim o ince ufak seyleri Spy Break!..: Spy Break!..: kaç tane var bari EnGin & ELIF: 82 Spy Break!..: hemen tüketme abik 3-5 kitap çikar bu gidisle Spy Break!..: uhh be Istanbul'u o: >>>>tam 12 den hehe EnGin & ELIF: :] EnGin & ELIF: Mevsim... sapina kadar bir küskünlük vakti iste... günlerden pazar... agir agir çiseliyor yagmur ömrümün üzerine... mevsim.. ölüme kadar sonbahar.. Spy Break!..: hehek Spy Break!..: kitap tanitimini smileyle yapan ilk isim Gri: yahu gençler Gri: ortami mum isigiyla donatmayin EnGin & ELIF: böööle bisi olar sanirim giris yazisida Gri: daha erken EnGin & ELIF: ehahaha EnGin & ELIF: bi süredir foruma girmiyorum pek EnGin & ELIF: varmi bi gelisme Beril: yahu engin oldurdu beni EnGin & ELIF: ?? Beril: o giris yahu Beril: nerden buldnda yazdin be Spy Break!..: EnGin & ELIF: berilcimmm Beril: kahrolma sen emi EnGin & ELIF: geriside var Beril: biliyorum okudumda Beril: abi cizmissin yani bu kadar olmaz EnGin & ELIF: uzun bi siir aslinda o Beril: okuyani da dusun be EnGin & ELIF: kisacik bisisi forumda Gri: kir berillasi var aramizda Beril: insan bu kadar vurulmaz Istanbul'u o: kim neyi vurmus Beril: biri vurulmus Beril: kyd EnGin & ELIF: Gri: murattan supheliyiz Gri: kyd beyefendicigim Gri: sihhatiniz nasil? Spy Break!..: murat kim ben mi Istanbul'u o: iyiyim hanfendi ya siz Gri: sagliginiza efendim ayol Istanbul'u o: aynen duaciyim ben de Gri: ayyyyy Spy Break!..: karsilikli kirilmayin yahu Spy Break!..: engin abik imza günü düzenliyicin mi EnGin & ELIF: bilmem düzenliyelimmi EnGin & ELIF: ben anlamam EnGin & ELIF: ayrica hiçbir imzam bi digerine benzemez Istanbul'u o: duzenle duzenle EnGin & ELIF: :]= Spy Break!..: hehehe Spy Break!..: sende kaselestir Spy Break!..: kimdi o ibrahim tatlises miydi Spy Break!..: yoksa donald rumsfeldmiydi EnGin & ELIF: haa evet EnGin & ELIF: öküz kisilik EnGin & ELIF: ibrahim Istanbul'u o: ismini yazarsin sen de dert mi ki bu EnGin & ELIF: imza gününü özel kilan imzanin elle atilmasidir zaten EnGin & ELIF: adam kase yaptirmis EnGin & ELIF: öküz iste Spy Break!..: öküz kisilik ama sonda bir tane vatandasa kendi imzalamisti Sinan: imza gününde parmak basan yazar var midir acaba? Spy Break!..: kameralara oynamak için EnGin & ELIF: oooy ooyy yazasim war ya Istanbul'u o: zalak EnGin & ELIF: kis berillll EnGin & ELIF: yardim yap EnGin & ELIF: help EnGin & ELIF: hatta F1 Istanbul'u o: murat cukulata komasina mi girdi Spy Break!..: soccorso Gri: MURAT Gri: delikanli EnGin & ELIF: murat geri sayim yapiyo :l Spy Break!..: efenim yukariyi okudunuzmu Spy Break!..: yoksa sadece bendemi çikiyor EnGin & ELIF: 5 milyar 568 milyon 522 bin 231 Spy Break!..: katilimcilardan bazilari katilacak durumda olmayabilir Spy Break!..: ... EnGin & ELIF: 5 milyar 568 milyon 522 bin 230 EnGin & ELIF: 5 milyar 568 milyon 522 bin 229 Spy Break!..: birde adasin halini anlamak için yandaki resimlere bakmak yeter Beril: hede hodo Spy Break!..: bazen bu Spy Break!..: hobaaa Spy Break!..: ne oldu Spy Break!..: alin size Spy Break!..: EnGin & ELIF: ehahahahahaa Istanbul'u o: :vurus: EnGin & ELIF: kiprastirmayin Beril: ellesmeyin!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Spy Break!..: simdi bazen bu kardan adam modunda var resmi Spy Break!..: bazende tip atan varya bir tane o Istanbul'u o: O?/) EnGin & ELIF: :z Spy Break!..: yaw kim yapio çiksin ortaya Gri: KIZLAAAARRRRRRRRRRRR Spy Break!..: adas sen misin yoksa mura'][' (On: :cuk2: ] EnGin & ELIF: ciyaaaaaaagghhh Spy Break!..: uff smilesini bulmus ] EnGin & ELIF: muraaaaaaaaaaaat Spy Break!..: : Gri: KIZLAAAAAAAAAAARRRRRRRRRRRRR |
|
|
|
17 03 2005, 18:37
|
|
|
Ferrari ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Yasaklı
ZevZek No: 3535
|
arada msn zıpırlıkları oluyordu sallantılar felan ama çok güzeldi
|
|
|
|
17 03 2005, 21:26
|
|
|
Evli ve Artık Baba !! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: ZevZek
Nereden: Istanbul
ZevZek No: 904
|
Ulen adımız cıktı sapığa inmez 8'e
|
|
|
|
17 03 2005, 22:24
|
|
|
In Love With Sylar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Yetkili ZevZek
ZevZek No: 4163
|
Efem.. Benden de geliyo.. Bitane biricik adminimiz murat ve bendeniz ZoRK
mura'][' : bak ne kadar iyi biriyim ben goruyon demi yok bise bile demedim. mura'][' : bu bu bi isaret olmali; artik iyi bi insan olduguma dair ZoRK..: sen iyi bi insan olamazsın ZoRK: böööewwww mura'][': ozgeee; omat: ZoRK..: konuşmıcam senden valla bak görürsün ZoRK..: küstüm senlen ben mura'][': tamam ; ama benle kusmek icin bi tane mantiksiz sebep soyle mura'][' : mantikli cok var onlari biliyom ZoRK..: benim sana biskrem yollıcak olmam mesela ZoRK..: hadi iyi geceler.. Küstüğüm zat.. mura'][' : oyyyy oyyy oyyy oyyy.. abin kurban olsun sana ... mura'][' : haydi kendine cok iyi bak bana kusen zat mura'][': soora gorusuruz; bi arada hatirlat bana alayim gonulcaazini ZoRK..: Gerek yok.. ZoRK..: Hadi iyi bak kendine küstüğüm zat mura'][': kaderde boyle ayrilmakta vardi haa ZoRK..: hepsi senin suçun nekrem mura'][' : naptim ben sana nozgee; kendimi sana adamak diisinda naptim noolur soyle bana . ZoRK..: eheueh böle bi şiir vardı.. Nabtın deme allahsız ben sana daptımmmm daptımmmm daptımm be yavv ZoRK..: neyse ciddiyeti bozmadan ben kaçıyorum mura'][': kacan kovalanir taktigi haaa ZoRK..: ha sorunun cevabı: aramıza çikolataları soktun mura'][' : onlarin yeri ayri nozgeee; onlar midemde sen kalbimde ... mura'][': bu kizim biras romantik oldu ama kafiyelide oldu haani ZoRK..: Beni böle kandıramıcaksın bu sefer nekrem.. ZoRK..: Ya çikolatalar ya ben.. ZoRK..: artık dayanamiyorum mura'][' : senin ustune doksek cukuyatada seni alsam ZoRK..: Boşa kürek çekiorus anlaşıldı ZoRK..: Sana çikolatalarınla mesut bi hayat dilerim nekrem ZoRK..: Ben kendimi intaar etmeye gidiorum mura'][' : duuur yaapmaa cukuyatalarin hepsini yiyerek intaaar etme .. en azindan fistikli milkalari birak nozzgeee ZoRK..: :havadanah: nekrem.. ZoRK..: Onları sana yar etmem ZoRK..: Ya benimsin ya topraaann ZoRK..: Çikolatalarda benlen gömülecek mura'][' : eger sen gideceksen; bende daha fazla yasayamam sensiz kalamam. vasiyetimdir; benide senin yanina gomsunler ZoRK..: bırak bu ayakları nekrem ZoRK..: bayatladı bunlar.. ZoRK..: Al çikolatalarda senin olsun ZoRK..: ölünce kabrime gelme istemem mura'][' : alllahhh istemeeeeeemmm istememmmm istteeemeemmm .. ZoRK..: Sen bilirisin.. Hadi o zaman kal sağlıcakla.. Ben çikolatalrımla beraber kendime sıcacık bi yuva kurucam.. ZoRK..: Benim hiç sıcak yuvam olmadı nekrem mura'][' : tamam iste nozgee; gel beraber yapalim su sicak cukulatayi; ayy yaani sicak yuvayi .. ZoRK..: Bu bir evlenme teklifi mi.. Nekremm mura'][' : evt nozgee evttt.. hep bu ani bekliyodum ben; ben artik seni ve cukuyatalarini korumak, kollamak istiyorum; senin ilgiye, cukuyataciklarindan onlari yiycek birine ihtiyaci var mura'][' : gel evet de mutluu olalim dirinirim.. ZoRK..: Evek.. Evek.. Evek... Nekreemmm.. Çikolatadan panjurlu evimiz olcak mı mura'][' : olucak ama yersem kizmiycan nozge anlastik mi mura'][' : sabah kahvaltisinda pancur yemeye bayilirim ZoRK..: Peki nekrem.. mura'][' : ama uzulme nozgem benim; pancurlar bitince hansellere tanisiriz; gratel bize cukuyatadan yapilmis tabaklar getirir onlari yeriz; sonra odamiza cekilip cukuyatan yapilmis yatagimizda yatariz ahh ne romatik ne romantik ZoRK..: hay romantizmine nekrem.. Yuh yani ZoRK..: Neyse.. nekrem abimler bizi basmadan kaçalım burdan ZoRK..: Çikolatadan bohçamı alıyım ZoRK..: Bekle beni nekrreeemmmmm |
|
|
|
17 03 2005, 22:37
|
|
|
goThiCa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: ZevZek
ZevZek No: 1279
|
çok güldüm ya....allah size akıl fikir wersin ne diyim ben |
|
|
|
17 03 2005, 22:37
|
|
|
Hani Nerde! ![]() Grup: ZevZek Admin
Nereden: Trabzon
ZevZek No: 602
|
ahh nozgee ahh yaktin beni uleenn
|
|
|
|
17 03 2005, 22:40
|
|
|
In Love With Sylar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Yetkili ZevZek
ZevZek No: 4163
|
|
|
|
|
17 03 2005, 22:59
|
|
|
Kara Murat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Yetkili ZevZek
ZevZek No: 2513
|
Buraya Enjiyu ile benim MSN diyaloglarımızı koysak sanırım birdaha bu foruma ayak basamayız biz. Evek kesin
|
|
|
|
17 03 2005, 23:13
|
|
|
|
[LuCiFeR]: kis
[LuCiFeR]: beril Alirim Basim: ehehe [ Alirim Basim: beril kiz bunlar bize gülüyorlar Alirim Basim: gizliyiz diye(gizli uye konusu) [LuCiFeR]: nasi yani Alirim Basim: ya deniz: ya luci [LuCiFeR]: ben Gicikkiz Alirim Basim: luci degil bu sevgilisi [LuCiFeR]: deve kuslari sizi!... |
|
|
|
18 03 2005, 00:19
|
|
|
ZevZek No: 2033
|
hiç özel hayat kalmadı bu forumda hiç insan artık msnde konuşmaya da korkar walla
|
|
|
|
18 03 2005, 00:50
|
|
|
Asker ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: ZevZek
ZevZek No: 3680
|
ZoRK teperim..